Szakmai segéd

Megfelelően működteti irodáját, telephelyét? Figyelemmel kíséri a munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi előírások változását? Megrendelőinél történt változásokat is? Megfelel a kémiai biztonság legújabb szabályainak? Tartott-e képzést a fertőtlenítő használatáról a takarító kollégáknak?

Iroda és műhely fenntartása, telephely működtetése számtalan adminisztrációs feladatot jelent, amihez különböző területek szakértőinek munkájára van szükség. Csak így biztosítható a jogszabályokban előírtnak megfelelő működés.

A folyamatosan változó jogszabályi környezet, nyilvántartási és dokumentálási szabályok, képzési kötelezettségek követése nem egyszerű feladat. Bízza ránk ezeket, és álljon nyugodtan a hatósági ellenőrzések elé! Ha nem akarja munkaidejét rendszeresen a kapcsolódó jogszabályok bújásával tölteni, vegye igénybe szakembereink munkáját.

Szakmai segédünkkel cége naprakész lehet minden hatósági vizsgálat tekintetében. Irodájában, műhelyében telephelyén teljes körű átvilágítást végzünk, átvizsgáljuk a meglévő és szükséges szabályzatokat, anyagok, berendezések kezelését, ellenőrizzük, hogy megtörténtek-e a szükséges oktatások. Az alábbi területeken tudjuk szakembereink segítségét felajánlani:

  • környezetvédelmi megbízotti feladatok,
  • környezetvédelmi audit
  • kémiai biztonsági átvizsgálás, biztonsági adatlapok készítése,
  • tűzvédelmi audit,
  • munkavédelmi oktatás.

Vállaljuk azt is, hogy a különböző szakterületek szabályzatait összhangba hozzuk vállalatirányítási rendszerével, eljárásaikat integráljuk abba.